Craft ontwikkelt en produceert sinds 1977 functionele sportkleding voor recreatieve-,amateur-en professionele sporters. Ruim 40 jaar geleden is Craft opgericht in Boras, Zweden en daar is het hoofdkantoor vandaag de dag nog steeds te vinden. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot de specialist in technische sportkleding.

Craft begon als pionier in functionele baselayers en is nog steeds één van de marktleiders in deze gespecialiseerde markt. Naast baselayers heeft Craft een ruim aanbod in technische sportkleding voor diverse disciplines zoals fietsen,hardlopen,cross country, training en outdoor sporten.

Als kledingleverancier van een breed aantal (nationale) teams en atleten profiteert Craft van de feedback van topsporters die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de nieuwste kleding.

Sinds jaren werken we met veel van ’s werelds beste topatleten. De innovatieve en functionele Teamwear collectie is speciaal ontwikkeld voor de volgende generatie teamsporters. Deze collectie vormt de basis voor topprestaties. Craft heeft nu ook teamkleding voor de sporten voetbal, handbal en vele andere sporten.

Voor meer informatie kunt u bellen met Rob Stoffer van Rowin Sport of mailen naar rob@rowinsport.nl